У периоду од 13. до 17. јуна 2022. године сви ученици основних школа широм Србије моћи ће да учествују у „Недељи мале матуре на ПМФ-у“, односно да похађају бесплатне припреме за малу матуру и то из: математике, физике, хемије, биологије и географије. Припреме ће се одржавати онлајн, преко платформе која омогућава истовремено учешће и до 10.000 ученика. Ове часове […]

The post Бесплатне припреме за малу матуру за све ученике у Србији appeared first on Биологијакп.

Коначне резултате републичког такмичења из биологије за ученике средњих школа одржаног 29. маја на Департману за биологију и екологију ПМФ-а у Новом Саду можете преузети у прилогу.

The post Коначни резултати републичког такмичења из биологије за ученике средњих школа appeared first on Биологијакп.

Коначне резултате републичког такмичења из биологије за ученике основних школа одржаног 28. и 29. маја на Биолошком факултету у Београду можете преузети у прилогу.

The post Коначни резултати републичког такмичења из биологије за ученике основних школа appeared first on Биологијакп.

Тестове и решења са републичког такмичења из биологије за ученике средњих школа, одржаног 29. маја 2022. године на Департману за биологију и екологију ПМФ-а у Новом Саду можете преузети у прилогу.

The post Републичко такмичење из биологије 2022: Тестови и решења за средње школе appeared first on Биологијакп.

Решења тестова са републичког такмичења из биологије за ученике основних школа можете преузети у прилогу.

The post Републичко такмичење из биологије 2022: Решења тестова за основне школе appeared first on Биологијакп.

Како би ученицима и наставницима помогли у организацији током републичког такмичења из биологије, Биологијакп је припремила кратак видео водич. У видеу су приказане све локације релевантне за такмичење. Биологијакп свим учесницима републичког такмичења жели пуно успеха на такмичењу.

The post Републичко такмичење из биологије: Видео водич за такмичаре appeared first on Биологијакп.

Републичко такмичење из биологије за ученике осмог разреда основне школе одржаће се у недељу 29. маја 2022 на Биолошком факултету у Београду. Детаљну сатницу можете преузети у прилогу. Српско биолошко друштво упутило је позив наставницима да се укључе у реализацију такмичења. Детаље можете прочитати у следећем чланку:

The post Републичко такмичење из биологије: сатница за 8 разред (29.мај) appeared first on Биологијакп.

Републичко такмичење из биологије за ученике седмог разреда основне школе одржаће се у суботу 28. маја 2022 на Биолошком факултету у Београду. Детаљну сатницу можете преузети у прилогу. Српско биолошко друштво упутило је позив наставницима да се укључе у реализацију такмичења. Детаље можете прочитати у следећем чланку:

The post Републичко такмичење из биологије: сатница за 7 разред (28.мај) appeared first on Биологијакп.

Српско биолошко друштво позива све наставнике (менторе ученика пласираних на републичко такмичење) да узму учешће у реализацији републичког такмичења из биологије за ученике основних школа. Наставници могу допринети реализацији такмичења кроз : дежурство на тесту, прегледање тестова, дешифровање тестова. Пријављивање наставника за учествовање у нaведеним активностима могуће је слањем пријаве на мејл [email protected], као и […]

The post Позив наставницима за учешће у реализацији републичког такмичења appeared first on Биологијакп.

На сајту Департмана за биологију и екологију ПМФ-а у Новом Саду објављена је детаљна сатница републичког такмичења из биологије за ученике средњих школа. У документу се такође налазе све потребне информације за ученике и професоре. Приликом регистрације такмичари су дужни да уз ђачку књижицу предају изјаву о располагању личним подацима. Изјава се налази у документу […]

The post Сатница и информације о републичком такмичењу из биологије за средњошколце appeared first on Биологијакп.